Depo

Gökhan Keser Şarkıları Dinle

Cuma, Haziran 1

Gökhan Keser  Şarkıları  dinle  Gökhan Keser  kimdir  hakkında       
Doğumu: 9 Eylül 1987, İzmir,
Eğitimi; Tiyatro - Ekol Drama
Ünlü Türk oyuncu.
Ünvanları sırasıyla " Miss & Mr. Model 2004 Ege Kralı" "Best Model Of Turkey 2005 1. runner up" "Manhunt Turkey" "Manhunt International 2006 3. runner up" "Manhunt International Mr. Photogenic"...
1987 Izmir doğumlu Gökhan Keser, 2001 yılında 14 yaşında profesyonel olarak modellik kariyerine adım attı. 2004 yılında Miss. & Mr. Model yarışmasında birincilik elde ettikten sonra 2005 yılında Türkiye nin en iyi modellik ajansı 'Uğurkan Erez ajans' ile anlaşarak modellik kariyerine İstanbul'da devam etti.Yurt içi ve yurt dışında sayısız defile , fashion show ve katalog çekimlerinde yer alan Keser,2005 yılında Kenan İmirzalioğlu,Burak Hakkı,Deniz Akkaya,Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimleri bize kazandıran Kıbrıs ta düzenlenen "Best Model Of Turkey" yarışmasına katıldı.

Gökhan Keser  Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz....

Gece Yolcuları 2012 Şarkıları Dinle

    2012  Gece  Yolcuları  dinle  gece  yolcuları  şarkısı dinle  Gece  Yolcuları kimdir  hakkında10.yıl geleneksel İstanbul FM Altın Ödüllerinde, Gece Yolcuları en iyi grup ödülü aldı…..
Yönetmenliğini Vizontele ve G.O.R.A. gibi gişe filmleri rekortmeni ÖMER FARUK SORAK'ın gerçekleştirdiği; hikayesinin merkezine gençlerin korkulu rüyası haline gelen ÖSS'yi yerleştiren Türkiye'nin ilk kült gençlik filmi SINAV vizyonda..... GECE YOLCULARI filmde BABEYLİ isimli yeni şarkısıyla yer aldı.

GECE YOLCULARI’NDAN YENİ KLİP… “HÜZÜN” Tayfun DİNÇER’in yönetmenliğinde gerçekleşen klip çekimi bir gün sürdü. Klipte “Hüzün” şarkısı, herkesin yaşadığı, yaşayabileceği, unutmadığı acıları, hüzünleri küçük bir senaryo eşliğinde anlatıldı. Bu anlatımda grup elemanlarının her biri bir küçük rol üstlendi. Sevdiğinden ayrılan bir adam, ihtiyar bir anne, şiddet gören bir çocuk, en sevdiği güvercini kaybeden bir kız çocuğu, sevdiği tarafından terk edilen bir adam karakterleri üzerinden işlenen hüznün 5 ayrı anlatımı, etkileyici sahneler ve yine Gece Yolcuları’nın performansı ile gerçekleşen klip tüm müzik ve TV kanallarında…

Gece Yolcuları 'ını Dinlemek için Şarkıların Açılması İçin lütfen 5 10 saniye bekleyiniz.

Feridun Düzağaç Şarkıları Dinle

   Feridun Düzağaç Şarkıları Dinle  Feridun Düzağaç  kimdir  hakkında 10 Ekim 1968'de Adanada doğdu.
İlk kez Mersin'de bir grubun solisti olarak şarkı söylemeye başladı. ilk kez 1988 de aynı üniversitede okuduğu dört arkadaşıyla kendi müziklerini üretmek ve kendi şarkılarını yazmak için kurdukları TINI grubuyla başladı. ilk bestesi Özdemir Asaf'ın Lavinya şiiridir. 1990 yılında yine aynı üniversitedeki 13 amatör şair arkadaşıyla ilk rüzgar adını verdikleri antolojik formatlı şiir kitabında yazdıklarını yayınladı ve fırsatını bulup, iki yıl uzattıktan sonra 1992 yılında Çukurova Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İşletme bölümünden mezun oldu.

Feridun Düzağaç   Şarkıları Dinlemek  için  lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

Demir Demirkan Şarkıları

     Demir Demirkan Şarkıları  dinle  demir  demirkan  şarkısı  dinle Demir  demirkan kimdir hakkında  Demir  Demirkan  Müzik hayatına 13 yaşında gitar çalarak başladı. Temel müzik teorisini kendi çabalarıyla öğrendikten hemen sonra kendi şarkılarını ve sözlerini yazmaya başladı. En başta etkilendiği grup ve müzisyenler arasında Pink Floyd, Deep Purple ve Paul Simon i sayabiliriz.
Orta okul ve lise yıllarında okul bünyesinde kurduğu grupta şarkı yazarı, solist ve gitarist olarak yer aldı. Daha sonra üniversite yıllarında Steve Vai, Yngwie Malmsteen gibi rock gitar virtüözlerinin etkisiyle daha çok gitar çalmaya yönelip rock gitar tekniği üzerine yoğunlaştı......

Demir Demirkan  Şarkıları  Dinlemek  için  lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

Bedirhan Gökçe Şarkıları Dinle

    Bedirhan Gökçe Şarkıları Dinle  Bedirhan gökçe  albümleri dinle  bedirhan gökçe  şarkıları
Bedirhan Gökçe Kimdir Hakkında
Doğumu: 21 Mart
Türk şair, müzisyen, seslendirici.

1988 yılında günümüze seslendirdiği onlarca şiir ve müziklerle tanınmış sanatçıdır.
1988 yılında TRT'nin açtığı seslendirme sınavlarında başarı göstererek günümüze kadar seslendirdiği onlarca parçalarla ve şiirlerle tanınmıştır. Sanatçının onlarca sesli şiir kayıtları ile denemeleri olup, bu şiirlerini albüm haline getirmiştir. Sanatçı birçok özel kanalda şiirlerini seslendirdiği pogramlar yapmıştır. Bedirhan Gökçe 2003 yılında ise A.G.A adlı yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı TV dizisinde rol almıştır. Ayrıca TRT'de yayınlanan Bedirhan Gökçe ile gecenin kıyısında aslı programı sunmuştur.

Atiye Deniz Şarkıları Dinle

Atiye  Deniz  Şarkıları Dinle  Atiye Deniz albümleri Dinle

Atiye Deniz, ya da bilinen ismiyle Atiye (d. 22 Kasım 1988, Bremen) Türk pop şarkıcısı ve söz yazarıdır.
Biyografi
Annesi Hollandalı; babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988 yılında Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. İlkokul öğreniminin ilk yarısını Bremen’de ikinci yarısını İzmir’de okudu. Daha sonra birer yıl A.B.D ve Hollanda’da okuyan Atiye Fransa’da da kısa bir süre eğitim aldıktan sonra Bremen’de liseyi tamamladı ve şimdi ise İstanbul'a yerleşti.
Müziğe başlangıç
Çocukluk yıllarından itibaren müzikle içiçe olan şarkıcı, 6 yaşında piyano derslerine başlamıştır. 10 yaşında ise bir Bulgar piyanisti ile müzik çalışmalarını sürdürmüştür.
Ailesinden gelen müzik kültürü ve babasının çaldığı darbuka tınıları ile beraber müzik çalışmalarını hızlandırmış ve henüz 19 yaşında ilk stüdyo albümü "Gözyaşlarım"ı 1 Mart 2007'de çıkarmıştır. Albümde hem İngilizce hem de Türkçe şarkılar söyleyen Atiye, çıkış parçası "Don't Think" ile internette kısa zaman içerisinde popüler olmayı başarmıştır. Bu şarkısıyla 2007 yılında düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" ödülünü almayı başarmıştır.

Atiye  Deniz Şarkılarını Dinlemek  için  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz....

Arif Susam Şarkıları Dinle

        Arif Susam  sarkıları Dinle,  Arif susam dinle,arif susam nikah masası dinle
Arif Susam Hakkında arif susam (d. 1956, Elazığ), Türk taverna müziğikral sanatçısıdır. Ayrıca orkestra şefliği de yapmıştır. 8 yıl klasik batı müziği eğitimi almıştır. Bir ekol yarattığını düşünenler bulunur. Albümlerinin neredeyse tamamı canlı kayıttır ve canlı performans atmosferini yansıtır. Şarkılarının arasında konuşması ile ünlüdür. Emirgan Köşem Restaurant'ta 14 yıl aralıksız sahne almıştır.
İstanbul Konservatuvarı Klasik Batı müziği eğitimi almıştır. Askerliğini Yeniköy Orduevi'nde orkestra şefi olarak yapmıştır. 1982 yılında Tarabya'da sahne almaya başlamıştır. 1985'te ilk albümü olan "Efsane Aşk"ı çıkarmıştır. Ayrıca Cengiz Kurtoğlu'yla birlikte Şahin Özer plakçılığın ilk sanatçılarındandır. 1986 yılında çıkarmış olduğu "Tavernada Yıldönümü" adlı kaseti Türkiye'de 1,5 milyonun üzerinde bir satışa ulaşmıştır. O yıllara Arif Susam'ın altın yılları denilebilir. Bu yıllarda Recep ve Orhan ile çalışan Arif Susam Recep'e ve Galatasaray'a duydugu saygıyı öve öve bitiremezdi.
Arif Susam Emirgan Köşem Bistro'da aralıksız 14 yıl sahne almıştır. 5 yıl kadar Kumkapı Kordon Restaurant'ta sahne almıştır. Ve halen Kumkapı...

Arif Susam Şarkıları Dinle  Arif  Susam Şarkıları  dinlemek  için  lütfen  5  10  saniye   beklemenizi rica  ederiz...


Ali Asker Şarkıları Dinle

      Ali  Asker  Şarkıları  Dinle  Ali Asker dinle Ali Asker Barut, (d. 1964, Tunceli / Ovacik) şair, gazeteci, yayımcı.
İstanbul'da Paşabahçe Ferit İnal Lisesi'ni bitirdi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik Bölümü'nde başlayan üniversite öğrenimini yarıda bıraktı. Adam Yayınları'nda Rüzgârla Dolu (1992, Orhon Murat Arıburnu Ödülü), Yağmurlu Leylak, Karanfil Kırıkları (1999, Ömer Asım Aksoy Dil Derneği Ödülü), Ay Sözlüğü (Ekim 2000) ve Sarhoş Böcek Şarkıları (Mart 2005) kitapları çıktı. Aşağı Üsküdar adlı yayımlanmamış dosyasıyla Cemal Süreya Şiir Yarışması'nda birincilik ödülü aldı.

Ali Asker  Şarkıları  Dinlemek  İçin lütfen  510 saniye  beklemenizi rica  ederiz....

Nil karaibrahimgil Şarkıları Daha 18

Nil Karaibrahimgil hakkında


Nil Karaibrahimgil Dinle,Nil Karaibrahimgil  şarkıları dinle,Nil Karaibrahimgil  mp3  dinle

Nil Karaibrahimgil, 1976 yılında Ankara'da doğmuştur. Sanatçının babası kendi tabiri ile sakallı olmayan Suavi Karaibrahimgildir ve kendisi Müzikomani şarkısı ile tanınır. Amcası Selami Karaibrahimgil Modern Folk Üçlüsü'nün elemanlarındandır. 1998'de Reklamevi'nde yarı zamanlı olarak reklam yazarlığı yapmıştır. 2000 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. Hüner Margarin ve First Duo reklamları ile reklamcıların en büyük ödülü olarak kabul edilen Kristal Elma ödülünü almışıtır. Sanatçı ayrıca Hazır Kart "Ben Özgürüm/Özgür Kız", Bellona "Bellonayla Bellonayla", Algida "Aşkımla Erir misin?", Trendy&Friendly “Trendy&Friendly” jingle'larını yapmıştır.



Masal
Daha küçücüktüm öldüm
Ama ben masalımı da gördüm
Baba anneme söyle öldüm
Daha parlayabilirdim söndüm
Daha oynayabiliridim döndüm
Daha toplayabilirdim böldüm
Masalımı da gördüm
İstemem ben hiç adım unutulsun
Resmim tozlu raflara konsun
Arayan beni masallarda bulsun

Nil Karaibrahimgil  Şarkılarını  Dinlemek  için lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...


Işın Karaca Şarkıları Dertbende Dinle

     Işın Karaca kimdir   Hakkında  Biyografisi
Işın Karaca  Şarkıları dinle  Dertbende  derman sende  dinle Işın Karaca  şarkıları
Işın karaca 7 Mart 1973 tarihinde Londra'da doğan Işın Karaca, ilk günden olmasa bile çocukluğundan bu yana şarkı söylüyor. Öğrencilik yıllarında başladığı müzikal çalışmalarına, Londra IV King Edward Okulu İngiliz Dili ve Edebiyatı, Tiyatro bölümünde okurken de devam etti.

Müzik onun hayatında hep vardı, ama hayatının seyrini tek bir gecede değiştirebileceğini kendisi bile tahmin etmemişti. Kıbrıs'ta restoran işleten annesinin yanına tatil amacıyla gittiğinde, şarkı söylemeyi çok sevdiğini bilen annesi onu sahneye davet etti. Işın, her zamanki gibi, eşsiz sesiyle harika şarkılar söyledi ve olanlar oldu. O gece başlayan tesadüfler, Işın'ın kısa bir süre içinde sahnelere çıkmasına kadar devam etti. Önceleri hobi olarak başlayan bu iş, bir anda onun yaşam tarzı haline geldi ve Işın, Kıbrıs'tan İstanbul'a yatay geçiş yapmaya karar verdi.

Bugüne kadar çeşitli müzisyenlerle ve gruplarla çalışan Işın, pek çok albümde vokal yaptı, onlarca dublaj ve jingle çalışmasında yer aldı. 1999 yılında kurulan Panic Attack grubunda vokalistlik yapması, 1999 ve 2000 Eurovizyon Türkiye Finallerine katılması, 1999 Altın Güvercin Yarışması bütün dallarda birincilik kazanması, Işın'ın başarılı müzik kariyerinin ilk basamaklarını oluşturdu. Ancak, Işın için belki de en önemlisi, gerçek bir ustaya, Sezen Aksu'ya 1997 yılından bu yana vokalistlik yapıyor olması...

Işın karaca  şarkılarını  dinle,ışın karaca  dinle,ışın karaca  son şarkıları  dinle

Işın Karaca  Şarkılarını Dinlemek için  lütfen 5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...