Depo

Baris Akarsu Son Sarkilarini Dinle

Salı, Mayıs 1

      Öncelikle  Bariş  akarsu  u tanıyalım  ses ve  tv  sanatçısı  olan barış  akarsu  hayatını  kaybetmeden önceki  bilgilerimizi sizinle  paylaşmak istyoruz  Baris Akarsu 29 Haziran 1979 da bir yaz çocugu olarak Zonguldakta dünyaya geldi. Annesi Hatice Hanim ve Babasi Selahattin Bey’in ilk çocugu olan Baris’in birde 1982 dogumlu Nesrin adinda kizkardesi vardir. Baris’ için ailesinin yeri çok farklidir özellikle Ali Dedesi nin yeri Baris için çok özeldir. Onun sayesinde küçük yaslarda denizciligi ve balikçiligi ögrenmis ve bu ikiside Baris in vazgeçilmezleri arasina girmistir.

Sayın Müzik severlerimiz  Şarkıların Açılması icin 5 10 saniye  beklemeniz  rica  olunur...



Yilmaz Morgül Son Sarkilarini Dinle

     Öncelikle  ses Santçımızı  Tanıyalım  Yılmaz Morgül, milyonlara varan albüm satışları, beş yıl içinde en iyi Türk Sanat Müziği Sanatçısı ünvanlı yetmişbeş ödülü, beyefendi kişiliği, sansasyondan uzak yaşamıyla müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Her yıl şehit asker, şehit polis aileleri, kimsesiz çocuklar, Lösemili Çocuklar Vakfı gibi kişi ve kuruluşlar için yüze yakın ücretsiz konser veren sanatçı Türk Sanat Müziği'nde kalıcı olmak istediğini, bunun için sürekli çalıştığını söylemektedir.  burdan yılmaz  morgül ede  başarılarının devamını diliyoruz

Sevgili Dinleyenlerimiz  Şarkıların Açılması icin Lütfen 5 10 Saniye  beklemenizi rica ederiz...



Hakki Bulut Son sarkilarini Dinle

    Öncelikle sanatçimizi Tanıyalım 03-02-1945 doğumlu olup. İlk okul 5’e kadar doğduğu köyde, ortaokul 1. sınıfı Tunceli, ortaokul 2. sınıfı Mazgirt daha sonra Adana’ya göçtü ve ortaokul 3. sınıfı Ceyhan’da bitirdi. Adana Erkek Lisesi mezunu daha sonra dışardan Adana Öğretmen Okulunu bitirdi.
 Hakı Bulut  Halk müziği motifleri üzerine temel kuran sanatçının müziği 32 yılda ne bir benzeri nede bir taklidi mümkün olmamış, ülkenin müziğinde bir ilk olarak çıkmış beste, güfte ve sesi ile devam etmektedir.

Sayın dinleyenlerimiz Şarkıların Açılması icin lütfen 5 10 saniye beklemelisiniz....


Yildirim Caner Son Sarkilari Dinle

     O bir şair, O bir virtüöz o ünlülerin bestekarı yüreqindeki müzk aşkı çocuk yaşlarda başlayan Yıldırım Caner piyano eqitimi almış ilk bestesini 16 yaşında yapmıştır.1987 yılında ''Hatırası Var'' isimli albümü ile şöhreti yakalayan Yıldırım Caner bu albümü ilk çıktığında bir buçuk milyon satmıştır ve o eski albüm hala satmaktadır.

   Müzik Magazin dergisinin yapmış olduğu yarışmada yılın ümit veren taverna sanatçısı seçilmiş ve daha bir çok ödüllere layık görülen Yıldırım Caner'in besteleri ve şarkı sözleri İbrahim Tatlıses, Gülden Karaböcek, Hüseyin Altın, Neşe Karaböcek, Nejat Alp, Arif Susam, Tuncay Tuncel, rahmetle andığımız Atilla Kaya, Güllü, Kibariye, Nuray Hafiftaş, Çılgın Sedat, Suat Sayın, Hasan Keşkek, Mehmet Öndül, Nevzat Soydan, Ceylan, Mahsun Kırmızıgül, Emrah, Müslüm Gürses ve daha adını sayamadığımız bir çok ünlü sanatçılarımız tarafından okunmuştur.

    Yurt içi ve yurt dışı konserlerinde hayranlarıyla hasret gideren Yıldırım Caner'in son albümü ruh ikizi Ati Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini almıştır.Ailesine ve gerçek dostlarına düşkün olan Yıldırım Caner'in Ozan ve Özgün adında 2 çocuğu vardır.

işte yıldırım canerin  seslendirmişoldugu bazı son şarkıları

Hatırası Var      
Yerdeki Yapraklar      
Son Defa Gel      
Bir Kadın Tanıdım        
Onuda Yak Tanrım        
Ufak Tefek Boyun Var      
Dilerim Pişman Olmazsın    
Günlerin Olur      
İmkansız        
Haberim Olsun        
Seni Kalbime Gömdüm      
Bütün Dünya Anlasın



Tarkan Son sarkilarini dinle

Tarkan Şarkıları  Albüm leri Dinle

Tarkan Ah Kalbim Şarkı Sözü

Gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak

Gece çıkmak dans etmek istermiş kendisi
Gözü yükseklerde ama bir o kadar masum
Ne yaparsın, nereye kadar kaçarsın?
Kız ilik gibi ne dese boynum kıldan ince

Şansım varsa ben ona talibim
Bir gel dese kapının önündeyim

Yalvarmak mı gerekiyor?
Diz çökmek mi gerekiyor?
Sen iste ben bekliyorum
Listeme de ekliyorum

Gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak

Kalk gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak

Kalbin ah kalbin

Yalvarmak mı gerekiyor?
Diz çökmek mi gerekiyor?
Sen iste ben bekliyorum
Listeme de ekliyorum

Gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Gel hiç acımayacak

Kalk gel gel gel güzelim
Gel gel acımayacak
Gel gel gel güzelim
Söz hiç acımayacak

Kalbin ah kalbin


Selda Bagcan Son sarkilari

      Sayın Selda bağcan Dinleyenleri özellikle  selda  bagcan i  tanıyalım  Selda Bağcan, 1971 yılında Ankara üniversitesi Fen Fakültesinde Fizik Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyken amatörce başlattığı müzik çalışmalarında ilk iki 45'lik plak satışının bir milyon tavanını zorlamasıyla ister istemez profesyonel oldu. O tarihten itibaren yurt içi ve yurt dışında sayısız konserler veren sanatçıdır  ve  burdan selda  bağcan a hayatının devamını  basarıla dinleriz  gündem deki yerinin de  daim olmasını dilerizz..

Selda Bağcan Dinleyenlerimiz  şarkıların Açılması icin 5 10 saniye  beklemeniz rica olunur..




Volkan konak son sarkilari dinle

    Müzik  hayatına Damgasını  vuran  volkan konak   yorumlarıyla   sevenlerini   etkilemeye  devam ediyor   gercekden  güzel  yorum yapan ses  sanatçısı  volkan konak gercekden  yarim yarim şarkısına  ben bityorum  özellikle   volkan konak  a  olan   hislerimizi sizinle  paylasmakdan  zekv alıyoruz  ve   siztemizde  bir çok  sanatçımızın  yer alacanıda  burdan size  söylemek istyoruz.. sevgiler ...
  
Volkan konak şarkılarının açılması  için 5 10  saniye  beklemeniz rica olunur....



Ali San Son Sarkilari Dinle

   Öncelikle  Ali şan ı  tanıyalım  Alişan, 1998’de Aynalı Tahir adlı diziyle televizyon seyircisinin karşısına çıktı. Senaryosunu Sergin Akyaz’ın yazdığı ve Kayra Şenocak, Erkan Petekkaya, Yeşim Biber, Saruhan Yücel, Emine Ün, Tuğba Özay ve Doğa Bekleriz’in de oynadığı dizide, ‘Tahir’ rolünü canlandıran Alişan, geniş izleyici kitlesine ulaştı ve çok sevildi.  ve  bende  ali şanı  pek bii  severim  hele  bizim berkan bakar  valla deliriyo  ali şan  ın sarkılarına    ah le yar yar  şarkısına bityo  ve  nisanlısınıda  ali şan hayrani etdi...

Ali Şan  sevenleri   Şarkıların Açılması için 5 10  saniye  bekleyin akılı olun kesin açılacak valla  açılmaz  bize ulaşın !!!



Ajda pekkan Son sarkilari

    Öncelikle  Ajda pekkan ı tanıyalım Tam adı Ayşe Ajda Pekkan olan sanatçı, 12 Şubat 1946'da İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Rıdvan Pekkan deniz binbaşısı, annesi Nevin Dobruca ev hanımıydı. Babasının görevi dolayısıyla çocukluğu Gölcük'te, Amerikan askerlerinin ailelerinin arasında geçti. Modern bir ortamda ancak ailevi sorunlar arasında geçirilen çocukluk, Ajda Pekkan'ın gençliğini etkileyen önemli bir dönem oldu.


Sevgili dinleyenlerimiz ajda pekkan şarkılarını Dinlemek için  lütfen 5 10 saniye bekleyiniz....




Murat Boz Son sarkilarini Dinle

Murat  Boz  Son yeni  Sarkilarini Dinle  ve dinlet


Aşkla senin arana ne girdi ne dersin
Kalbini çöpe atıp giderken söyle kimsin
Tanıyamadım bu yeni seni ben
Sevmişim bir yabancı
Alışamadım bu yeni sana ben
Anlayamadım yalancı

Kalamam arkadaş git
Madem yarımsın bari bit
Lütfen ne bir selam ne bir satır
Dayanamam haydi git

Kalple senin arana ne girdi ne dersin
Böylesine bir ceza verirken söyle kimsin


Yaptığım altı üstü bir hata
Sevmişim bir yabancı
Tuz basar gibi açık yarama
Sevmedin beni yalancı

Kalamam arkadaş git
Madem yarımsın bari bit
Lütfen ne bir selam ne bir satır
Dayanamam haydi git

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...