Depo

Tarkan 2012 Son Şarkilari Dinle

Pazar, Mayıs 13


  •       Pop  Müzik  deyince  ilk  akla  gelen  kimdir  tabiki  tarkan  neyse  biraz  tarkan hakkında  bilgi verelim ve daha  sonra  sesi  ver  yorumları  hakında  biraz  yorum yapalım Pop müzik sanatçısı Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 tarihinde Almanya'da doğdu. Aslen Rizeli olan Tarkan, 6 çocuklu bir ailenin 5. çocuğudur. Karamürsel Lisesi'ni bitirdikten sonra müzik eğitimini Karamürsel Müzik Cemiyeti ve ardından da Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde tamamladı.
  • 1992 yılında ilk albümü “Yine Sensiz”i, 1994 yılında ise ikinci albümü “Aacayipsin”i piyasaya sürüldü. Tarkan ardından ABD'ye yerleşti ve burada Baruch Koleji'nde İngilizce eğitimi almaya başladı. Üçüncü albümü “Ölürüm Sana”yı 1997 yılında çıkardı. Aynı yıl kendi şirketi HİTT Müzik & Prodüksiyon'u kurdu. 1998 yılının Walt Disney'in 35. uzun metrajlı çizgi filmi olan “Herkül”ün baş karakterini Türkçe olarak seslendirdi.Seslendirir kardeşim öyle  bir  sanat  müzigi  okurki   aklın durur  ve  bir  çok   sanat  musukisindeki  insanların yarısından çogunda  güzel  okur  yani  burda büyük  konuşuyorsam   herkesden özür diliyorum  lafı  dolaştırmadan tarkan'a  hayatında  olan başarıların daim olmasını diliyoruz..

Tarkan 2012 Son şarkilarini Dinlemek için Lütfen 5 10 Saniye beklemenizi rica ederiz




Kibariye Son Şarkilarini Dinle Annem Şarkisi

    Kibariye  kimdir  Hakkında  ögrenmek  istediklerimiz  ve  daha  fazlası  Manisa’nın Akhisar ilçesinden İzmir sahnelerine oradan İstanbul’a ve derken tüm Türkiye’ye mal olmuş bir ses bir yorumcu. 1980‘lerde İzmir sahnelerinde çalışan Kibariye o yıllarda İzmir fuarına gelen tüm sanatçıların dikkatini çeker. Bunlar arasında Muzaffer Özpınar’da vardır. Ünlü bestekar sanatçıyı o zamanlar İstanbul’da Stardust gazinosunu çalıştıran Turgut Akyüz’e anlatır. Rahmetli Turgut Akyüz Kibariye’yi dinlemek ister. İzmir’den İstanbul’a gelen Kibariye’nin kaderi de böylece değişmeye başlamış olur. Gazinocu Turgut Akyüz tarafından çok beğenilen Kibariye Stardust gazinosunda sahne almaya başlar. Kibariye çok kısa sürede gerek sesi, gerekse yorum her şeyden önemlisi de doğallığıyla tüm meydanın dikkatini çeker. Böylece bir teklif yılbaşı gecesi (1980) TRT Televizyonundan gelir. Kibariye’nin yaşamını birden bire değiştiren yeni hayat başlamış olur. Kibariye Kimbilir adlı parça ile çıkış yakalar ve 1980’lerden 1990’lara 21. Kaset yapmasını sağlar. Halkın Kibariye’ye gösterdiği yoğun ilgi çeşitli gazinolarda gece klüplerinde Anadolu ve Avrupa turnelerinde çalışması sağlar. Bu çıkış Özel TV kanallarının da ilgisini çeker. İlk show Darısı Başınıza isimli evlendirmeyi konu alan eğlence programı ile Kanal 6 ile başlar  bügünkü  yerinede   büyük bir  çabayla gelen kibariye 'e bizde burdan saygı  ve  slm larımızı  gönderelim ayrıca  bugün anneler  günü oldu  içinde  annem  şarkısını  herkese  armagan  edelim..  ve bugün Anneler  Günü  olmasından esinlendim için sizllere  annem  şarkısını ilk  Olarak  bütün annelere  armagan ediyorum..

Şarkıların Açılması  İçin  Lütfen  5  10  saniye  beklemeniz  rica  olunur..

Özcan Deniz Son Şarkilarini Dinle

    Öncelikle  Özcan Deniz  Kim Faliyetleri  nelerdir  bilmek  istediklerimiz ve  ögrenmek istediklerimiz   Fantezi müziğinin genç yorumcularından Özcan Deniz, 1972 yılında Ankara'da doğdu. Sanatçı, 1977 yılında ailesiyle birlikte Aydın'a yerleşti. Erken yaşta okumayı bıraktı ve müzikle uğraşmaya karar verdi. 13 yaşındayken İzmir'de şarkı söylemeye başladı ve 16 yaşında Antalyada şarkı söyleyerek tüm ailesini geçindirecek parayı kazanmaya başladı. 17 yaşında İstanbul'a geldi ve burada bir süre pavyonlarda çıktıktan sonra 18 yaşında Almanya München'e gitti. Yaşar Yağmur'la tanıştı ve böylece “Yine Ağlattın Beni” adını taşıyan ilk albümünü çıkardı. Almanya'da 3 yıl kaldıktan sonra İstanbul'a döndü. Burada Hilmi Topaloğlu ve Mahsun Kırmızıgül ile tanıştı.


Özcan Deniz Şarkılarını Dinlemek  İçin Açılması  İçin  5   10   Saniye  beklemeniz  rica  olunur




Anneler Günü Şarkilarini Dinle

Bugün  Anneler  günü  Sevgili  Dünya  Annelerin  Ellerinde  öperiz  ve  dünya  kadınlarınında anneler  günlerini  kutlarız  ...
  • Anna JARVİ'İN kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, zamanla bir çok ülkede Anneler günü olarak kutlanmaya başlandı. Ülkemizde her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Anneler günü dolayısıyla mesajlar yayımlanarak annelerin önemine değinildi.

  • AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin BALIK Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Annelerin, karşılıksız sevginin ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağı olduğunu belirterek, bizi biz yapan değerlerin yaşatılmasında en büyük payın annelere ait olduğunu ifade etti.

  • AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay ALPAY, kelimelerle anlatılmayan fedakârlıkların ve karşılıksız sevginin sahibi olan annelerimizin, bizleri doğuran, son nefeslerine kadar sorumluklarımızı üstlenen, geleneklerimizin devam etmesinde büyük görevler üstlenen bireyler olduklarını belirterek anneler gününü kutladı.

Anneler  Günü  Şarkılarını Dinlemek  için Lütfen 5  10    saniye  beklemenizi rica  ederiz..

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...