Depo

Caglayan Topaloglu Son Sarkilarini Dinle

Pazartesi, Mayıs 7

    Çaglayan Topaloğlu kimdir  Tanıyalım    Topaloğlu ailesinin yeni jenarasyondaki genç temsilcisi Çağlayan Topaloğlu, ünlü türkücü fenomen Mustafa Topaloğlu'nun oğlu.. 2007 yılında çıkardığı ilk single çalışması "Kalbime Gömerim" ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran, 27 yaşındaki yakışıklı popçu, şimdi ise müzik kariyerine 6 şarkı ve 2 remix'den oluşan albümü ile devam ediyor..
 ve  Çaglayan topaloğlu nun bir birinden güzel   Şarkılarını  bizimle  dinleyeceksiniz ve   sizi  sitemizde  agırlamakdan gurur duyarız  ayrıca  bende bir  çaglayan  hayranı olarak  başarılarının daim olmasını  diliyorum burdan  bütun  hayranlarınada  sevgiler  gönderiyorum

Bizi  tercih Etiginiz İçin  tşkleri  borç biliriz  şarkıların açılması  için lütfen 5  10   saniye beklemeniz rica olunur..

İzel Son Sarkilarini Dinle

     Öncelikler  İzel  kimdir  tanıyalım  Tam adı İzel Çeliköz olan sanatçı, 29 Nisan 1969'da öğretmen bir ailenin çocuğu olarak Yalova'da dünyaya geldi. Birincilikle girdiği İTÜ Devlet Konservatuarı, Türk Müziği bölümünde kemençe eğitimi aldı ve 1993 yılında mezun oldu. Öğrenciliği sırasında 1991'de, İtalya'da düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'na Türkiye adına katıldı. Öğrenimi sırasında para kazanmak için Maksim Gazinolarında kemençe çalıp, önemli assolistlere vokalistlik yapmaya başladı. Daha sonra da Çelik ile beraber barlarda ve kabarelerde programlar yaptı. ve  güzel  bir  toplumun gözdesi  oldu  ayrıca  sanatıyla  güzel  begeni  taplayan  izel  in  başarıları  devam etmekderi  ayrıca  benim  yorumumla  izelde  popiler bir  ses  var  ayrıca  burdan izel  e  başarılar diliyoruz.. Sitemizde  emeği geçen herkese  dinleyenlerde  tşkler  ederiz.. sevgiler...
İzel Sevenleri  İzel  Şarkılarını Dinmek  için Lütfen 5  10   saniye beklemeniz rica olunur..

Fettah Can Son Sarkilarini Dinle

 Fettah Can kim  bilmek istediklerimiz Yaklasık 18 senedir besteci ve söz yazarı kimliği ile müzik sektörünün en çok aranan isimlerinden biri olarak tanıdığımız Fettah Can; Sezen Aksu, Hande Yener, Gülben Ergen, Sibel Can, Ebru Gündeş, Işın Karaca, İzel, Levent Yüksel, Emel Müftüoğlu, Murat Boz ve daha bir çok sanatçı ile çalışarak her sene müzik sektörüne uzun yıllar unutulamayacak şarkılar kazandırdı ve Türkiye'de bestecilik kariyerinde çok önemli bir yere sahip oldu. ve  gerçekden  popilerligi  yürüdü  ayrıca   fettah can yorumlarını  özenle  dinlerim ve  sizlerede  dinleymeye çalısacam  burdan fettah can a  hayatında başarıların daim olması dilegiyle  sizleri  seviyoruz... sevgiler...

Fettah Can  Şarkılarını Dinlemek için   5   10   saniye  beklemeniz rica olunur...

Yusuf Güney Son Sarkilarini Dinle

Yusuf  Güney  İki  yabancı Deli Şarkısını Dinle sözleri


     29  yaşında. Aslen Trabzon’lu, Londra’da yaşıyor. Londra’da bir şirkette pazarlama müdürlüğü yapan 10 yıldır ailesiyle yaşayan Güney, 4 yıl önce Rafet El Roman ile Londra’da bir konserde tanışmasıyla hayatı değişti. O günden beri onlarca beste yapıp, Rafet El Roman’ın albüm teklifini almıştır.
Yusuf Güney, artık hayatını çok sevdiği müzik ile kazanmaya başlamıştır. Rafet El Roman’ın vokalistliğini yapan Güney, yakın bir zamanda çıkaracağı albüm heyecanı ile uzun ve yorucu bir yola girmiş ve başarı ile ilerlemektedir. Güney, önümüzdeki aylarda İstanbul’a yerleşeceğini de belirtmiştir.
Ayrıca Yusuf Güney severlerine güzel bir haberimiz var. Yusuf Güney, kendi albümü için hazırlıklara başlamış ve kasım ayı sonunda solo albüm ile sevenleriyle buluşacaktır.  son zamanlarda  popiler  olan  yusuf  güney e burdan bizde  başarışarının devamını diliyoruz  ayrıca  daim olmasını diliyoruz aslında  yusıf güney  şarkıları  gerçekden çok güzel dir  dinlemeyenlerede tavsiye ederiz  .. sevgiler...

Yusuf  Güney  Şarkılarının Açılması için  5  10   Saniye beklemeniz rica olunur...


Mahsun Kirmizigül Son Sarkilarini Dinle

  Öncelikle  Mahsun  kırmızıgül  kimdir  hayatı  nedir  nerelidir  ve  yaşamı nedir  bilmek istedikleriniz ve  ögrenmek istedikleriniz  Mahsun Kırmızıgül 26 Mart 1969 yılında Bingöl'de doğdu. İlk ve Orta dereceli okulları bu şehirde tamamladı. 22 çocuklu bir ailenin ferdi olan Mahsun Kırmızıgül İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı' nda müzik öğrenimi gördü. 1980 yılında müzik çalışmalarına başlayan sanatçı amatörce 8 albüm yaptı. Profesyonel anlamda ilk albümü "Alem Buysa Kral Sensin" le 1993' te müzik dünyasına bomba gibi düştü ve listelerin zirvesine oturdu.   ve  burdan biz  mahsun kırmzıgül e  hayatında  olan basarıların devamını diliyoruz  hayatda  butun güzel seyler  daim olsun ve  hersey istedi gibi olsun..

Mahsun kırmızıgül  Şarkılarını Dinlemek için  lütfen 5   10    saniye beklemeniz rica olunur..

Devran Çaglar Son Sarkilarini dinle

kalbim dayanamaz sensiz acıya
yaşarken ölürüm git dediğin gün
seni paylaşamam bir başkasıyla
yakarım bu şehri evlendiğin gün
evlendiğin gün evlendiğin gün

yaşanmış günleri bir anda silip
gülen gözlerime elveda deyip
bütün sokakları ateşe verip
yakarım bu şehri evlendiğin gün
yakarım bu şehri evlendiğin gün

sevinemez kalbim bu acım varken
düşerim yollara bir sabah erken
beyaz gelinlikle sen gülümserken
yakarım bu şehri evlendiğin gün

Devran Çalar Dinleyenleri Şarkıların Açılması için  5  10   Saniye beklemeniz rica olunur..

Hadise Son Sarkilari

    Hadise  Açıkgöze  kimdir  tanıyalım 22 Ekim 1985 Anver
Hadise Açıkgöz, ya da kısaca Hadise Türk kökenli Belçika'da yaşayan şarkıcı. Belçika'da düzenlenen Pop Idol yarışması ile tanınan ve sonrasında yayınladığı albümlerle dikkat çeken sanatçı, 2009 yılında Türkiye'yi Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil edecek olmasıyla tanınmaktadır.  ve   Gündemin popiler  bi  sanatçısı  olan  hadise   bugun geclerin yaşlıların  sevgilisi   haline gelen  hadise  inanılmaz  bir  gündemde yer almakdadır  ve bizde burdan   hadise  açıkgöz e  hayatında  başarıların devamını diliyoruz  ve  başarılarının daim  olmasını diliyoruz..


Hadisenin Şarkılarını dinlemek için  5   10    saniye beklemeniz rica olunur..


Şebnem Kısaparmak Şiirlerini dinle

    Öncelikle  Şebnem   Kısaparmak  kimdir  tanıyalımm  fatih  kısaparma ğın eşi  olan  şebnem kısaparmak  kanal  7 ekranlarında  tv  yayını yapmaktadır  ayrıca  evli çocuklu mutlu bir  hayatı  vardır  ayrıca  şiir  yorumcusu  olan   şebnem  kısaparmak  çok harika  şiir leriyle   halkın  güzel   begenisini kazanmış olup  gündem deki  yeri  popiler  bir insan oldunu  kanıtlamakdadır şebnem kısaparmak  şiirleri  gerçekden  harika  eşi benzeri  bulunmayacak  turden bir  yorumdur  cidden azına  yüregine  saglık diyoruz  burdan bizde  ona  hayatında  başarışarın devamını diliyoruz ve  daim olmasını diliyoruz....


Şebnem  Kısaparmak  Şiirlerini  dinlemek için   lütfen 5   10   saniye beklemeniz rica olunur..


Nez Son Sarkilarini dinle

    Öncelikle  Nez kimdir  Tanıyalım  bugünkü nez'in yaptiklari ise o zamanlardan belli. iki kültür arasinda kendini biraz sikismis hisseden küçük kiz, yari ingilizce, yari türkçe hikayeler uydurup kendi kendine oyunlar kuruyor. londra'ya ziyaretlerine gelen anneannesi, babaannesi daha bavullarini açamadan onun bir sahneye dönüstürdügü yatagi üzerindeki sovlarini izlemek zorunda kaliyorlar.
ama küçük nez ayni zamanda londra meydanlarinda yapilan nelson mandela'ya özgürlük yürüyüslerinin önde gidenlerinden. siyaset seven türkler'in saatler süren toplantilarinda, ünlü mültecilerin mesela melike demirag'in çocuklariyla oynayip yorulduktan sonra, yanyana iki sandalyeyi yatak yapip uyuyor. nelson mandela'nin kim oldugunu, melike demirag'in türkiye'de sahiden mi ünlü oldugunu çok sonralari ögreniyor.
kisiligi orada sekillense de genleri ingilizler'e çok yakin olmasini engelliyor. daha çok orada yasayan farkli kökenlerdeki çocuklarla iyi iliskiler kuruyor. hint asillilar, irlandalilar, iskoçlar kendini daha yakin hissettigi arkadaslari oluyor. aksanlarini öyle güzel kopyaliyor ki, bir seferinde irlandali hocasi kendisiyle alay ettigini düsünüp kiziyor ona. koridorda kosan, tuvalette bagira bagira sarki söyleyen, matematikten nefret edip ögretmenini çileden çikaran nez sekiz yasindayken, yani ingiltere'de bir müzikalde basrol oynadigi yil annesi ve babasi ayriliyor. nez e  burdan  başarılarının devamının daim olmasını diliyoruz..

Nez  Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen  5 10 dakika  beklemeniz  rica olunur..

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...