Depo

2012 Yeni Romantik Aşk Şarkilari Dinle

Pazartesi, Mayıs 14


Romantik  Aşk Şiirleri

Ormanlarda yuvasını yitiren
Bir kuş görsem sen gelirsin aklıma.
Bir düş görsem sen gelirsin aklıma.

Gönlüm viranedir, yakılmış, yanmış
Hayal mermerinde hatıram donmuş.
Asırlar öncesi duvara konmuş
Bir taş görsem sen gelirsin aklıma.

Toprak, ağacın her hali güzel
Gölgesi, meyvesi hem dalı güzel
Nerede, ne zaman faydalı, güzel
Bir iş görsem sen gelirsin aklıma.

Acılmış bir çiçektir her gülen dudak
Kılıfta tomurcuk zor gülen dudak
Bir dostluk bakış ı, bir gülen dudak
Bir diş görsem sen gelirsin aklıma.

Yüreğinde deli taylar eş ınan
Gam ilinden dert iline taş ınan
Altmış yıl yaş ayıp bin yıl düş ünen
Bir baş görsem sen gelirsin aklıma.

Romantik Aşk Şarkılarını Dnlemek  için  lütfen  5 10 saniye  beklemenizi  rica  ederiz....

Nalan son Şarkisini Dinle

     Nalan  Yaptı  ilk  Albüm  hakkından biraz  bilgler  paylasmak  istiyoruz.  Garo Mafyan, hazırladığı bir albüm için solist aramaktaydı. Çalıştığı barda Nalan'ı dinledikten sonra albümü onun okumasını istedi. Şarkılar hazır olduğu icin kısa sürede albümü tamamladılar.
z1upR9isrhalbüm, 1994'te "OF AMAN" adıyla piyasaya çıktı. 800.000-lik satışla o dönemde çıkan albümler içinde en başarılı albüm oldu. Akıllarda albümünün adıyla bütünleşerek, 'Of Aman Nalan' olarak kaldı; öyle tanındı, öyle sevildi.
1995'te 2. albümü "CANSUYUM" müzikseverlerle buluştu. Tiraj olarak o dönemin en çok satanlarından olan albümden 'Hadi Yarim' adlı parça 7'den 70'e herkesin dilindeydi. Bu albümde, Garo Mafyan müzikleri üzerine dört tane şarkı sözünü kendisi yazdı ...herkes kendi  yazar kendi  oynar....

2012 Gülben Ergen Son Şarkilarini Dinle

  •      Gülben Ergen Demişki  Aşka inanmam ben. SEVGİ'dir aslolan, kalıcı olan, yakan kavuran. Aşk gelir geçer. Bana uymaz. İnsan...Yaradan'dan ötürü her insanı sevmeye çalışırım. Güzellikleri de, hataları da veren O'dur. Yargılamak bana kalmamış. Dedikodunun, kıskançlığın, öfkenin hakim olduğu bir iş çevrem var. Bu değerlerden mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışırım. Kendime bakarım ben, yarışım da kendimle zaten. Allah herkesin yolunu açık etsin.

Bir cümle ile GÜLBEN ERGEN; İŞTE O ZOR!! İÇİM SIĞMAZ Kİ CÜMLELERE... SEVERİM BEN!! ANNEMİ SEVERİM, ALKIŞI SEVERİM, KAMERAYI SEVERİM, BENİ OKUYAN SENİ SEVERİM!! SÜSLENMEYİ SEVERİM, DENİZİ SEVERİM, MANTIYI SEVERİM, KEMANIN SESİNİ SEVERİM!! HATIRLANMAYI SEVERİM!! AMA EN ÇOOKKKKK: SEVİLMEYİ SEVERİM BEN...... Ben gibi, olduğum gibi, değiştirmeye kalkmadan.

Gülben Ergen'nin kendi dilinden yazılmıştır! ve Bizde burdan gülben  ergen ve  ailesine  hayatdaki olan başarıların devamını  daim olmasını diliyoruz  sevgiyle  kalın diyoruz



Mustafa Sandal 2012 Son Şarkilarini Dinle

    Mustafa  Sandal  kimdir  hakkında  yapılan yorumlar ve  daha  fazlasını  bilmek  ve  ögrenmek  istediklerinizin tamamı degil ama bilmek istedikleriniz.. Mustafa Sandal, 11 Ocak 1970'de İstanbul'da dünyaya geldi. 6-7 yaşından itibaren müziğin hayatında çok önemli bir yeri olacağı anlaşılmıştı. Bir şarkıyı dinlerken, enstrüman seslerini ayırt etmeye çalışıyor, bir parçanın oluşumunu ve yapısını inceliyordu. İsviçre'de lise eğitimini tamamlayan Sandal, üniversite eğitimini de Amerika'da yaptı.
Müzik kariyeri, Türkiye'nin müzik yolundaki mihenk taşları; Onno Tunç, Selçuk Başar, Uğur Başar, Garo Mafyan gibi önemli isimlere asistanlık yaparak başladı. İlk eserlerini Zerrin Özer, Hakan Peker, Yonca Evcimik, Ayşegül Aldinç ile yaptı.  lafı  dolaştırmadan mustafa  sadal  hayatındanki  başarıların devamını diliyoruz...

Mustafa Sandal Şarkılarını Dinle

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...