Depo

2012 Sezen Aksu Son Şarkilarini Dinle

Perşembe, Mayıs 17

  Minik  Serçe  lakabıyla  tanınan  sezen aksu  kimdir   bilmek  ögrenmek  istediklerinzden  fazlası  bugün sizlere  sezen aksu  ver hayatından ver  şarkılarından  bir  kısmını  yayınlayacazgız  sevgiler  sunaruz... sezen aksu 13 Temmuz 1954 yılında Sarayköy, Denizli'de doğdu. Ziraat fakültesindeki öğrenimini yarıda bıraktı. Profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başladı. İlk 45'liği "Haydi Şansım/ Gel Bana" 1975 yılında çıktı. Aynı yıl içerisinde "Yaşanmamış Yıllar/ Kusura Bakma" isimli ikinci 45'lik plağı yayınlandı. Sezen Aksu bir dergiye verdiği röportajda, iki plağını amatör bulduğunu ve gerçek çıkışını üçüncü plağı "Olmaz Olsun/ Vurdumduymaz" ile yapacağını söyledi, dediği gibi de oldu. "Olmaz Olsun/ Vurdumduymaz", 1976 yılının müzik listelerinde uzun süre bir numaradaki yerini korudu.

Sezen Aksu  Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen 5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

Özgür Yedievli 2012 Son Şarkilarini Dinle

    Düzenlemeleriyle yıllardır müzik dünyasında ismini duyuran Özgür Yedievli, ilk solo albümünü hazırladı.
21 Kasım 1981 İstanbul doğumlu olan Özgür Yedievli, müziğe 10 yaşında özel klasik batı müziği piyano ve solfej eğitimi alarak başladı. İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünde 4 yıl, Yıldız Teknik Üniversitesi müzik teknolojisi bölümünde ise 2 yıl öğrenim gördü.
İlk profesyonel aranjman çalışması, 2000 senesinde ünlü besteci Altan Çetin’in desteğiyle, Hande Yener’in “Senden ibaret” isimli albümündeydi. Sonrasında 11 yıldır müzik sektöründe 300′den fazla aranjmana imza atan Özgür Yedievli’nin “Bir İzim Kalsın” isimli ilk solo albümü, Bülent Seyhan prodüktörlüğünde hazırlandı.
Albümde Yedievli’nin kendi bestelerinin yanı sıra Ersay Üner, Doğa, Güven Baran, Deniz Erten, Okan Akdeniz, Can Sanıbelli, Emrullah Pilavcı imzalı şarkılar var. Aranjmanların sekizi Yedievli’ye, bir tanesi ise Can Sanıbelli’ye ait. Çalışmanın çıkış şarkısı olan “Tutmayın Beni”nin söz ve bestesini Emrullah Pilavcı yazdı, aranjesini ise Özgür Yedievli üstlendi.
Özgür Yedievli Tutmayın Beni Sözleri

İyi olursun kötüsün derler
Saf olursun delisin derler
Yalancı olursan seni çok severler
Dolandırırsan daha çok verirler

Nerede şefkat nerede sevgi
Hep yarımmı kalır sevenlerin hikayesi
Ağlama bebeğim ağlatma beni
Yüreğim paramparça senin gibi

Ben bu dünyayı anlamıyorum
Anlamak bile istemiyorum
Tutmayın beni ben gidiyorum
Sevginin tükenmeyenini arıyorum

Tutmayın beni ah ben gidiyorum
Çokmu istedim ah dost arıyorum

Özgür Yedievli  Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

2012 Tolga Çandar Son Şarkilarini Dinle

       Tolga Çandar, Türk halk müziği sanatçısıdır. 1959 yılında Muğla Milas'ta doğdu. ODTÜ 3. sınıfta arkadaşlarıyla beraber kurduğu Çağdaş Türkü grubu olarak Bekle Beni albümünü çıkardı. Delikanlı albümünden sonra grup dağıldı. Tolga Çandar albümlerine devam etti. Asıl adı Ali Tongay Çandar'dır.


  • Çağdaş Türkü (Bekle Beni / Delikanlıya) 
  • Türküleri Egenin 
  • Harman 
  • Türküden Şarkıya 
  • Sen Türkülerdesin 
  • Türküleri Egenin II Bodrum Hakimi 
  • Aşikar 
  • Muğla Türküleri 
  • Muğla Türküleri II 
  • Sarı Zeybek 
  • Doğu 

 Tolga Çandar  Şarkılarını Dinlemek  için  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

Asli Güngör 2012 Son Şarkilarini dinle

       Aslı Güngör  kimdir  hakkında  bilmek  ögrenmek  istediklerinizden fazlası....26 Ekim 1977 istanbul'da dogdu.istanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyati mezunu olan Asli Gökyokus, müziğe Özel Ortadoğu Lisesi'nde okurken kurduğu "Phoenix" adli grubuyla basladi. Orta ve lise yillarinda grubuyla çesitli okul aktiviteleri ve konserlerde bulundu. Liseyi bitirdiklerinde grup, birkaç eleman değisikliğiyle "Mary Jane" adini aldi. Asli ve arkadaslari, önce Gitar Bar'da daha sonra da 3 yil boyunca Kemanci'da, sevdikleri sanatçilarin sarkilarini coverlayarak sahne aldilar. Bu süre zarfinda "Mary Jane" ile çesitli orgizasyonlarda da yer alan Asli, 1.5 sene boyunca Teoman'in vokalistliğini yapti. Grubu birlikte kurduğu Ümit Özdemir'in ekonomi eğitimine öncelik vermesiyle Asli kendisine solo bir kariyer edinmeye karar verdi. 2005 Ekim ayinda Sony Müzik Bmg'den ayrilan Asli, 2006 Mart ayinda ise NR1 Müzik ile anlasti. 2007 Mart Ayinda "Söylediğim sarkilarda Sakli" adli 3.albümünü müzikseverlerin beğenisine sunan Asli bu albümde yine Serkan Çeliköz'le çalisti. Bütün sarkilarin düzenlemelerinde imzasi olan Serkan Çeliköz ayni zamanda albümün prodüktörlüğünü de üstlendi. Albümün çikis sarkisi ise "Dans Etmeye ihtiyacim Var". 2 klibi "Yardimci Olmuyor" ve "Gitmis Gibisin" sarkilarinin klipleri takip etti....

Aslı Güngör  Şarkılarının açılması  için lütfen  5   10 dakika  beklemenizi rica  ederiz

Celal Bakar 2012 Son Şarkilarini Dinle

Evlerinin Önü  Mersin Şarkı sözleri  

2012  son sarkılarını dinlemenin  tam adresindesiniz.. sevgiler.

Evlerinin önü mersin
Ah sular içmem gadınım tersin tersin
Mevlâm seni bana versin

Al hançerini kadınım vur ben öleyim
Ah kapınızda bi danem, kul ben olayım
Evlerinin önü susam

Ah su bulsam da gadınım çevremi yuğsam
Açsam yüzünü baksam dursam
Al hançerini kadınım vur ben öleyim
Ah kapınızda bi danem, kul ben olayım

Son Şarkılarını Dinlemek  için lütfen 5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

2012 Madonna Son Şarkilarini Dinle

    Madonna  Kimdir..Madonna 19 yıl sonra tekrar Türkiye’de! Sanatçı 7 Haziran 2012’de Türk Telekom Arena Stadyumu’nda hayranları ile buluşacak. Biletler yakında Biletix’te.
Madonna çok büyük bir parti veriyor ve bu partiye herkes davetli. Madonna, 2012 Dünya Turnesi, 29 Mayıs 2012 tarihinde, Tel Aviv, Israil’de başlıyor. Açıklama, turnenin uluslararası organizatörü Live Nation Entertainment tarafından yapıldı. Turne konserleri, spor salonları, stadyumlar ve Quebec’deki Abraham Ovası gibi açıkhava alanlarında gerçekleşecek. Konserler daha sonra, Madonna’nın 20 yıldır konser vermediği Güney Amerika ve Avustralya’da devam edecek. Londra, Paris, Berlin dahil 26 Avrupa şehrinde gerçekleşecek Avrupa konserlerinin ilk ayağı 7 Haziran 2012’de İstanbul’da.
İstanbul konseri Doritos sponsorluğunda, BKM Organizasyon ve GNL Entertainment organizasyonuyla, Live Nation Eastern Europe ve Live Nation Global Touring işbirliğinde gerçekleştirilmektedir.

Madonna 2012 Son Şarkılarını Dinlemek için  lütfen   5   10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...