Depo

2012 Kutsi Son Şarkilarini Dinle

Pazartesi, Mayıs 21

Gerçek İsmi Ahmet Kutsi KARADOĞAN.
  • Malatya doğumlu. 16 Mart 1973
  • Babasının İsmi : Şinasi
  • Annesinin İsmi : Hatice
  • Kız Kardeşi : Müge
  • Ayrancı Lisesi Mezunu. 
  • Edebiyat Öğretmeni olduğunu duydum.
  • Öğrecilik zamanlarında bir gitarı olmasını isteyen Kutsi o zamanın ücreti biraz pahalı olduğundan alamıyormuş.

  • Ankara'da birgün arkdaşını beklerken bir magzanın önünden geçkerken magazada güzel bir gitar görüyor ama 400 bin lira olan gitarı alamıyor. magaza önünde bulunan satıcıdan kazı kazan alıyor ve 500 bin lira çıkıyor ve gitarı hemen alıyor. Böylece müzik hayatında büyük bir adım atmış oldu. İlk başlarda ufak yerlerde gitar çalıp şarkı söleyen Kutsi daha sonraları daha büyük yerlde çalmaya başlamış. 1992 yılında kendi bestelerinden oluşan ufak bir albümle İstanbul'a gelen Kutsi yaptığı albümle tutulmuyor tabi o zamanlar tek başına yapmak kolay değil. Kutsi'yi keşvedeb ise Erol KÖSE oluyor. 2000 yılında 12 şarkıdan oluşan 'AŞK PAYINI ALDI' albümüyle çıkış yaptı. Ve böylece ismini duyurdu. Uzun süre albüm yapmayan kutsi 2005 yılında 'SANANE' albümüyle mükemmel bir çıkış yaparak hayranlarıyla kavuştu. Bu albümde önemli olan 16 şarkınında hepsinin Kutsi'ye aittir. Daha sonraları Kral Tv de İlanı Aşk programıyla birkez daha karşımızdaydı ve sonrada Doktorlar dizisi ile bize birkez daha süpriz yatpı. Doktorlar dizisinde başrol oynarken 'Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor' albümüyle en güzel şekilde bizlerle oldu.

Kutsi Son Şarkilarini Dinle  Son yeni Şarkılarını Dinlemek  için  5  10  saniye   beklemenizi rica  ederiz.. taki  şarkılar  açılmıyorsa  f5 yaparak sayfayı yenileyip denemenizi rica  ederiz...

Burak Kurt yeni Son Şarkilarini Dinle

   Burak Kut, ölümünden birkaç gün önce sohbet ettiği Kemal Sunal'ın şöhrete dair söylediklerini o günden beri aklından çıkarmıyor."Kendini, bu sistemin içindeyim diye kıyma makinesine girmiş gibi parça parça edip köfte yaptırma' demişti. Bu anlamda hep kendimi korumaya çalıştım."
O, 90’lı yılların Bebeto’suydu. Fakat ne olduysa ilk albümünden sonra, o günlerin ışığını yakalayamadı. Ama bu kez iddialı! Yedi yıl aradan sonra "Komple" adlı albümünü çıkaran Burak Kut, Elele dergisine konuştu. Küllerinden doğmaya hazırlanan yakışıklı popçu, "Ben kadınlar tarafından büyütülen bir adamım. Birbirimize çok katkımız olmuştur, ben onları büyütmüşümdür, onlar da beni" diyor.
90’lı yılların popüler kültürü dendiğinde pop müzikte ilk sırayı alan isimdiniz. 2000 yılıyla birlikte duraklama dönemine girdiniz. Neler oldu?
- Askerden döndükten sonraki döneme denk gelir o yıllar. Erzincan’da yaptım askerliğimi. Müzik yaptığım insanları daha iyi tanıdım orada. Sadece İstanbul Etiler’deki barlarda yapamadığımı fark ettim. Tunceli, Bingöl’de yaylalara, dağlara gittim. Bundan çok daha fazla kilolu olduğum için önce tereddüt ediyorlardı, "Bu adam o mu?" diye. Ama anladım ki benden bihaber değiller. İnsanların beni sevdiklerini gördüm. Bu, beni yeni bir şey yapmaya teşvik etti, yoksa geçmişteki halimi düşünüyorum da çok zorlamazdım doğrusu.....

Burak  Kurt  Son Şarkılarını Dinlemek için  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz..

Meyra 2012 Son Şarkilarini Dinle

      Meyra  Hakkında  bilgiler  edine  bilirsiniz  Meyra  1978 yılında İstanbul'da doğdu. Meyra'nın müziğe olan yeteneğini 9 yaşındayken ünlü bestekar Avni Anıl keşfetti. Bunun üzerine, Meyra 10 yaşında İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda 8 sene sürecek olan akademik müzik eğitimine başladı. Lise yıllarında bazı sanatçılara vokal yaparak kariyerinde ki ilk adımlarını atan Meyra, 18 yaşında yaptığı "Nurtopu" albümü ile müzik sektörüne başarılı bir giriş yaptı ve büyük kitlelere ulaşmayı başardı.

Meyra, ilk albümünden sonra Amerika'da yaşadığı 5 yıl süresince müzik kariyerine New World School of The Arts' ta akademik opera eğitimiyle devam etti. Lirik soprano sesini profesyonel bir arya yorumcusu olarak geliştirmeyi başaran Meyra, aldığı müzik eğitimi ile yetinmeyerek burada ki stüdyolarda Amerikalı müzisyenlerle çalışarak çok güzel İngilizce şarkılar ortaya çıkardı. Özellikle, "Only when I Breath" isimli şarkısı ve gösterdiği performans ile Arif Mardin'in de dikkatini çekmeyi başardı.

Meyra Şarkılarını Dinlemek  için lütfen   5   10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

Seda 2012 Tripkolik Son Şarkilarini Dinle

   Rapın Prensesi ve   kıraliçesi Tripkolik  : 11/24/1989 İSTANBUL PENDİK Doğumluyum 19 Yaşındayım İsmim SEDA PENDİK' TE Oturuyorum SANTİ Dinlerım Rap Söylerim.
Tripkolic : Benım Tarzım Aslında R&B Ama Bunun İçin Çalışmam Lazım ve İlerleyen Zamanlarda Bunuda Yapacağım İnşallan Kendime Güveniyorum, İnanıyorum Başarmak Benim Tek Amacım Olsun.
Tripkolic : Valla Trax-J Sayesinde RAP'e İlk Adımmı Attım Böyle Bir Çabam Yoktu Öylesine Ama Beğendiler ve Söylememi, Devam Etmemi İstedıler Bende Devam Ediyorum.
Tripkolic : Gekko - G, Defkan ,Zeus, SANTİ- ( ABİM )Benimle RAP Yapmıyor Onunlada Bir Ortak Çalışma Yapmak İsterim . Ha! Birde Chrıstına Aguleara R&B Yapmak İsterım .. demiş ...


Tripkolic Son Şarkılarını Dinlemek İçin  lütfen 5  10  dakika beklemenizi rica  ederiz..

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...