Depo

Lady Gaga hit Şarkıları Dinle

Pazar, Haziran 3

Lady Gaga  Şarkıları  dinle  Lady  Gaga  sarkısı  dinle  lady gaga  şarkılarını dinle  yabancı  müzik  albüm  mp3  dinle

lady  Gaga kimdir  Hakkında

Doğum adı: Stefani Joanne Germanotta
Doğum: 20 Nisan 1986, Yonkers, New York
Tarz(lar): Pop, dans, elektronik, R&B
Meslek(ler): Şarkıcı, Söz yazarı, Go-go dansçısı
Çalgı(lar): Vocals, piano, synthesizer
Ses türü: Mezzo-soprano
Etkin yıllar: 2006 - Günümüz
Etiket(ler): Def Jam (2007), Streamline, Kon Live, Interscope, Cherrytree
Etkilendikleri: David Bowie, Madonna ve Queen

Stefani Joanne Germanotta (d. 20 Mart 1986) bilinen adıyla Lady GaGa, Amerikalı şarkıcı ve söz yazarıdır. Yonkers, New York'ta, babası İtalyan, annesi Yunandır. Kendisine David Bowie, Madonna ve Queen'i örnek almaktadır.
2008 yılında The Fame adını taşıyan ilk stüdyo albümünün piyasaya sunmuştur. Albümden çıkan hit singlelar "Just Dance" ve "Poker Face"tir. "Just Dance" parçasıyla, 2009 Grammy Ödülleri'nde "En İyi Dans Kaydı" dalında ödüle aday gösterilmiştir. "Poker face" adlı şarkısıyla kendine bir çok hayran edinmiştir.
Lady GaGa ilk olarak New York'un meşhur dans kulüplerinde keşfedildi. Onu meşhur eden şarkısının adı Beautiful Dirty Rich idi. Söylediği şarkılar kadar teatral sahne şovu, shock art diye tabir edilen sahne performansları, kendi tasarladığı kostümleri de çok dikkat çekti. Rock ve Pop müzik kadar tiyatroyu da çok sevdiği için sahne şovunun hiçbir zaman müziğinin gerisinde kalmasını istemiyordu. Müzikle tiyatroyu nasıl bir araya getirebileceğini David Bowie ve Queen konserlerini izleyerek öğrendi. Queen klasiği Radio Gaga'dan esinlenerek sahne ismi olarak Lady GaGa'yı seçti.

Lady Gaga Şarkılarını Dinlemek  için lütfen 5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz.....

Rihanna Son Şarkıları Dinle

      Rihanna  Şarkıları  Dinle  hit  şarkıları  dinle  rihanna  şarkısını dinle  rihanna  kimdir hakkında   robyn Rihanna Fenty, bilinen adıyla Rihanna (20 Şubat 1988,Barbados)Amerikalı şarkıcıdır.Barbadoslu beyaz bir babanın Ronald Fenty ve Guyanalı siyah bir annenin Monice Fenty en büyük kızları olarak dünyaya geldi.Ünlü olmadan önce Amerika'daki Teknik Okul benzerindeki Combermere adlı okula gitmiştir. Rihanna, okulunda düzenlenen bir yetenek sovunda Mariah Carey'in "Hero" isimli parçasını seslendirerek yeteneğini göstermiştir. Ayrıca okulunda düzenlenen bir güzellik yarışmasında birinci seçilmiştir. Nihayet bir arkadaşı onu Bardabos'ta tatilini geçirmek üzere eşiyle birlikte bulunan ünlü Newyork'lu yapımcı Evan Rodgers ile tanıştırınca Rihanna'nın yeteneği onu okulunda ve çevresinde dinleyenlerle sınırlı kalmamış, sesini ve yeteneğini tüm dünyaya tanıtma fırsatını yakalamıştır.

Rihanna  Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen 5  10  saniye  beklemenizi  rica  ederiz.....

Adriana Lima 2012 Hit Şarkılar Dinle

        Adriana Şarkıları  Dinle  Adriana  hit  Şarkıları  Dinle  Adriana Lina  Şarkıları Dinle  Adriana  kimdir  Hakkında Adriana Francesca Lima, 12 Haziran 1981'de Salvador de Bahia, Brezilya'da dünyaya gelmiştir. 1.78 boyunda 89-58-86 ölçülerinde ve 54 kilodur. 13 yaşında bir alışveriş merkezinde dolaşırken keşfedilmiştir. 1994 yılında Brezilya'da modellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Brezilya Ford Supermodel yarışmasında aldığı ikincilik ödülü ile güzelliğini tescillemiştir. Kısa bir süre sonra New York'a taşınmş ve Elite Model'le bir anlaşma imzalamıştır. Taze kariyeri Vogue ve Marie Claire dergilerinin uluslararası versiyonlarında yer almasıyla yükselmeye devam etmiştir. Kendisi gibi Brezilya'lı olan Gisele Bundchen gibi Guess defilesi kariyerindeki dönüm noktası olmuştur. Lima'nın Victoria's Secret defilelerinde boy göstermesi ününe ün katmıştır. Maybelline, Bebe, Mossimo gibi markalarla çalışmış Elle, Harper's Bazaar gibi moda dünyasının en önemli dergilerine kapak olmuştur. 2001 yılında Lima BMW'nin popüler kısa online filmlerinden olan 'The Follow' da rol almıştır. Adriana Lima bugün Gisele Bundchen ve Kate Moss'tan sonra dünyanın en çok kazanan 3. mankenidir.

Adriana Lima Hit  Şarkılarını Dinlemek  için lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  Ederiz....

Hababam Sınıfının Şarkılarını Dinle

Hababam  şarkılarını dinle  hababam sınıfı  şarkılarını dinle  fesufan  allah  şarkısını dinle

Habaam sınıfı  hakkında
Yönetmen: Ertem Eğilmez
Oyuncular: Şener Şen, Tarık Akan, Adile Naşit, devamı...

uzun metrajlı film Türkiye . Tür: Komedi , Dram
Süre: 90 dk Yapım yılı: 1974

Özet: Özel Çamlıca Lisesi’nin yeni Müdür Muavini Mahmut Hoca’nın öğrencilerle başı derttedir. Özellikle Hababam Sınıfı’na söz geçirmek mümkün değildir. Öğrenciler her fırsattan derslerden kaytarmayı başarmaktadırlar.

Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eserinden uyarlanan bir mizah şahaseri. Belki de türk televizyonlarında en çok izlenen film. Hababam sınıfı, baba otoritesinden korkan ama onunla yaşamak için de sonsuz kaçış yöntemleri bulan, uyanık ve haylaz yanımızı temsil ediyor.

Yeşilçam’ın tartışmasız başyapıtı.


Hababam sınıfına Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir. Hababam, başta köylü diye alay ettiği Ahmet'i de kendisine benzetmeye çalışır. Fakat Ahmet kolay pes etmeyen, duyarlı ve duygulu bir çocuktur. Tarık Akan eksik yola devam eden Hababam ekibi, bu filmde sürekli haylazlığı pohpohladıklarını kabul etmeyerek sosyal duyarlılık için çağrıda bulunmaktadır.

Oyuncular

Kemal Sunal  İnek Şaban

Şevket Altuğ Kimya hocası

Adile Naşit  Hafize Ana

Ahmet Sezerel  Ahmet

Şener Şen Badi Ekrem

Semra Özdamar  Semra Hoca

Ali Çamlıca  Edebiyat hocası
Muharrem Gürses  Müdür

Hakkı Karadayı  Veysel Efendi

Feridun Şavlı  domdom ali

Sıtkı Akçatepe  Paşa Nuri

Ergin Orbey müfettiş Hüseyin Şevki Topuz

Tuncay Akça  dalga geçen küçük öğrenci

Hababam  Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen 5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz....

2012 Hüseyin Turan Şarkıları Dinle

    Hüseyin turan Şarkıları  Dinle  Hüseyin turan şarkısı dinle  hüseyin turan  kimdir  hakkında 1967 yılında doğdu. İlkokulu Silivri Piri Mehmet Paşa İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Silivri Lisesi’nde bitirdi. Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nden inşaat mühendisi olarak mezun oldu. 1991 yılında mühendislik-mimarlık bürosu ile iş hayatına atıldı.
İnşaat Mühendisi Hüseyin Turan, 1992 yılında Mühendisler Odası Silivri Temsilciliği başkan yardımcılığına, 1998 yılından itibaren de 1998-2000 ve 2002 yıllarında üç dönem İnşaat Mühendisleri Odası Silivri Temsilciliği Başkanlığı’na seçildi. Silivri’de birçok projeye imza attı, Silivri ve çevresindeki Kapalı Spor Salonu projesi, Silivri Hizmet Vakfı Hastanesi projesi, Fener Köyü, Mimar Sinan, Hicret Camileri statik projesi vb. gibi bir çok sosyal amaçlı projeyi ücretsiz olarak gerçekleştirdi.

Hüseyin Turan Şarkıları  Dinlemek  için lütfen  5  10  saniye  beklemenizi  rica  ederiz....

Grup Dergah İlahileri Dinle

Grup  Dergah  ilahileri dinle  Kerbela  İlahi sözleri

imam hüseyini vurdular
kolunu kanadını kırdılar
al kanlara boyadılar
kerbelada kerbelada

imam hüsyin susamıştı
bir yudum su aramıştı
ana yüreği yanmıştı
kerbelede kerbelada

imam hüseyin şehit oldu
gül bahçemde güller soldu
topraklar kan ilşe doldu
kerbelada kerbelada....


Grup Dergah İlahileri Dinlemek İçin 5 10 saniye beklemenizi rica ederiz..

Ali Ercan İlahileri Medineye Varamadım Dinle

    Ali Erca  ilahileri dinle  ali ercan  ilahisi dinle  ilahileridinle  aglatan  ilahilridinle  alir  ercan kimdir hakkında 1931 yılında Niğde'ye bağlı eski adı Ferbenk yeni adı İçmeli köyünde doğdu. Altı yaşında annesi Fatma'yı, yedi yaşında babası Ahmet'i kaybetti. Sekiz yaşından itibaren çalıp söylemeye başladı. Zamanla çevresindeki saz ve halk şairlerinden öğrendikleriyle beste yapmaya, bağlamasını daha iyi çalmaya başlıyor.


  • Onsekiz yaşında İstanbul Radyosunun açtığı sınavı kazanır ve burada çalışmaya başlar. Bir süre sonra ücretinin azlığı nedeniyle bu görevinden ayrılır ve serbest olarak çalışmaya başlar. Asker ocağında yurdun farklı yerlerinden gelen, bağlama çalan ve türkü söyleyen insanlarla tanışma imkanı bulur. Dolayısıyla askerde iken ufkunu genişletir ve bilgisini oldukça artırır.


1951 yılında evlenir ve daha sonra Mustafa, Ahmet adında iki erkek ve Feza adında bir kızı olur.

1962 yılında "Karakaş Gözlerin Elmas" türküsü ile tüm yurtta tanındı. 1964 yılında ilk plağı olan "Adana'ya bir kız geldi gördün mü" yü çıkardı. 1965 yılında hazırlamış olduğu "Karakaş Gözlerin Elmas ve Niğde Türküleri" kitabı Niğde il basımevi tarafından basıldı. Aralarında "Karakaş Gözlerin Elmas" ve "Adaletin Bu Mu Dünya" nın da olduğu 300 kadar eseri mevcuttur.


Medineye  Varamadim  İlahi sözleri

Medine’ye varamadım,
Gül kokusu alamadım,
Ben resule doyamadım,
Yaralıyım, yaralıyım.

***

Kabe’nin örtüsü kara,
Açtı yüreğime yara,
Bulunmaz derdime çare,
Yaralıyım, yaralıyım.

***

Rabbim nasib eyle, ne var ?
Hasreti kalbimi dağlar,
İki gözüm durmaz ağlar,
Yaralıyım, yaralıyım.

***

Resulu görebilseydim,
Derdimi söyleseyidim,
Gam çekmezdim ölseyidim.
Yaralıyım, yaralıyım.

***

Rabbim nasib etse gitsem,
Beytullah’ı tavaf etsem,
Hacer-ül Esved’i öpsem,
Yaralıyım, yaralıyım.

***

Kabenin o siyah taşı,
Akıttım gözümden yaşı,
Bulunmaz resulün eşi,
Yaralıyım, yaralıyım.

***

Her an resulü özlerim,
Bu yüzden gülmez gözlerim,
Açık gider şu gözlerim,
Yaralıyım, yaralıyım.

***

Bu arzumu Muhammed’e,
Hacılar söyler Ahmed’e,
Çağırsın şu fakiri de,
Yaralıyım, yaralıyım.


Ali ercan İlahileri Dinlemek için 5 10 saniye beklemenizi rica ederiz....

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...