Depo

Eurovision 2012 Şarkilari Dinle

Cumartesi, Mayıs 26

    Eurovision 2012  şarkıları  dinle   Eurovision  şarkılarını dinle  2012 Eurovision yarışmasında kimler var   Eurovision 2012  şarkıcıları  kimlerdir   Eurovision  2012  şarkıları dinle

    Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de bu sene 57. organize edilen Eurovision 2012 Şarkı yarışmasında finalinde birinciliği İsveç rekor oyla kazandı. Temsilcimiz Can bonomo ise şarkı yarışmasında 7. oldu… 2012 isviçre şarkısı dinle,2012 Eurovision şarkı yarışması İsveç şarkısı dinle,2012 Eurovision kim kazandı,2012 Eurovision kim birinci oldu, Loreen Euphoria şarkısı dinle,Loreen Euphoria şarkı sözleri,Loreen Euphoria lyrcis,Loreen Euphoria şarkısı dinle,Eurovision 2012 Şarkı yarışması birincisi Loreen.
Eurovision 2012′de sona gelindi, büyük final Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de dün gece yapıldı, 42 ülkenin katılımı ile oylar verildi. İşte Eurovision 2012′yi hangi ülke kazandı sorusunun cevabı.
İlk gelen sonuçlara göre İsveç büyük farkla öne geçti, İsveç’i Loreen, Euphoria adlı şarkı ile temsil ediyor. İşte büyük merakla beklenen Eurovision Şarkı Yarışması’nın tüm sonuçları ile karşınıdayız, Eurovision 2012′yi İsveç kazanmış durumda. Sonuçlarda büyük bir sürpriz yokken Türkiye – Can Bonomo ile ilk 10′a girmiş görünüyor.
2013 Eurovision İsveç (Sweden)’da yapılacak. 2013′ün Eurovision başkenti Stockholm olacak, işte İsveç’in o muhteşem şarkısını sizlere sunuyoruz. Birincinin İsveç olduğu şuanda garanti görünüyor, ikinci olarak ise Sırbistan ve Rusya arasında paylaşılacağa benziyor.

Şarkıların açılması için lüütfen 5 10 saniye beklemenizi rica ederiz....

2012 Çocuk Şarkilari Dinle

2012 Çocuk  Şarkıları   bebek  ninileri  şirin şarkıları  yeni bebek  şarkıları  okul  şarkıları  şirinler çocuk şarkıları  çocuk şarkıları  halay  çocuk  şarkıları dinle  şarkı dinle  şarkıları dinle

Nadide Sultan 2012 Yeni Son Şarkilari Dinle

   Nadide Sultan Kimdir  Hakkında Ünlu sarkici 15 Kasım 1976'da İstanbul Zeynep Kamil Hastanesinde doğdu.Daha 4 yasindayken anne ve babasiyla sanat muzigi eserleri soyleyen sanatci okulunda da basarili ve hirsli bir ogrenciydi. Lise egitimini alirken o donemki okul korosunu calistiran Gündoğdu Duran kendisinin cok yetenekli oldugunu ve daha iyi olmasi icin muzik egitimi almasi gerektigi konusunda sanatcinin ailesini ikna etti ve ona ders vermeye basladi. Muzik hayatina Mujdat Gezen Sanat Merkezinde beraber egitim gordugu arkadaslariyla kurduklari muzik grubuyla devam eden sanatci bu grup ile cesitli barlarda sahne aldi. Daha sonra İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nın Çalgı eğitimi ve Ses eğitimi bölümlerini 3.lükle kazanan Nadide Sultan; Altay, Coşkun Sabah, Fatih Ürek, Aydın ve Emel Sayın gibi bir cok unlu sarkiciya da vokallik yapti. 1997 yilinda unlu sarkici Aydin'in destegi ve Garo Mafyan'in produktorluguyle ilk albumu "Vuslata Beş Kala" albumunu cikaran sanatci daha sonra sirasiyla "Tutuldum"(1999),"Asktan Olsem"(2000),"Dene Bakalim"(2003) albumlerini cikardi. Sanatcinin "Tek Kisilik" adli son albumu Seyhan Muzik tarafindan 19 Kasim 2007 tarihinde muzik piyasasina sunuldu. Nadide  Sultan Şarkıları  Dinle nadided sultan 2012 son şarkıları nadide sultan sarkilari

Nadide Sultan Şarkılarını Dinlemek  için lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz....

Gülben Ergen 2012 Son Şarkilari

     Gülben Ergen Kimdir Hakkında gülben ergen 25.08.1972 yılında İstanbulda doğdum.
Erenköy Kız Lisesi'nde ortaokulu, Kadıköy Ticaret Lisesi'nde liseyi bitirdim. Üniversite sınavlarını kazanmış olmama rağmen çalışma hayatım ağır bastı. (Hayatımda bir tek "keşke" dediğim şey konservatuar eğitimi almamış olmamdır.) Evimde olmak hayattaki en büyük zevkimdir. Sinemaya gitmeyi severim, ama kışın.
Yaz günü mis gibi havalarda kapalı yerlerde olmayı sevmiyorum açıkçası. Cilt, el, ayak, saç v.s. gibi bakımlarla kremlerle uğraşmak, onları denemek, maskeler yapmak bana çok keyif verir. Eee, bir de internet hastalığı var tabii, chatler, yenilikler.
Bilgisayarım odamda duruyor. Genelde akşamları en az 1-2 saat oyalanıyor hatta dinleniyorum.
Gülben ergen 2012 şarkıları gülben ergen dinle  gülben ergen son şarkıları
gülben ergen hakkında


Gülben ergen  Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen  5  10 saniye  beklemenizi rica  ederiz....

Eda Özülkü 2012 Son Şarkilarini Dinle

      Eda Özülkü kimdir  hakkında.   Eda Özülkü 1966 yılında Gölcük'te doğdu. İlk ve orta okul yıllarını İzmit'te geçirdi. Liseyi İstanbul'da tamamladı ve Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü'nden mezun oldu. Aynı üniversitede şan eğitimi üzerine yüksek lisans yaptı.
Eda Özülkü daha sonra Işık Lisesi'nde ve mezun olduğu üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Öğretmenliğinin yanında müzik çalışmalarına eşi Metin Özülkü ile birlikte devam etti. Eşinin bestelediği pek çok şarkının sözlerini yazdı. Bunların arasından öne çıkan; Sözler yetmez, Seninle Olmak Var Ya, Eğlen Güzelim, Oyalama Beni, Kuşlar, Alladı Pulladı, Doğum Günü, Parolayı Söyle, Yürü Ya Kulum, Yaralım şarkılarıydı. Eşiyle birlikte yaptığı şarkıların demolarında solist olarak yer alan Eda Özülkü, müzik yapımcılarından gelen albüm tekliflerini uzun bir süre kabul etmedi. Ancak eşinin de ısrarlarıyla, aldığı klasik batı müziği eğitimini pop müzikte kullanmaya karar verdi.
Eda Özülkü şarkıları dinle  Eda Özülkü  son yeni şarkıları dinle Eda Özülkü 2012  son şarkıları dinle  Eda Özülkü dinle
Eda Özülkü İnce Sızım  Şarkı Sözleri

Bir bahardim simdi ayaz
Feryadimi duy biraz
İhtimalim umudum az
Bilirim donmez zor biraz

Ne verdiysem yanlis aldin
Kabullendim alttan aldim
Uslanmadim sirilsiklam
Ben hep sana hayran kaldim

İnce sizim
Kalp hirsizim
Beni benden aldin imkansizim
Aglasam inlesem ne fayda
Nasil olsa ben hep haksizim
İnce sizim cok yanlizim
Beni benden aldinimkansizim
Ne yapsam ne etsem ne fayda
Nasil olsa ben hep haksizim

Eda Özülkü Şarkıları 'ı Dinlemek  için  lütfen  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz.....

Gülden Karaböcek Son Şarkilari Dinle

    Gülden Kara böcek kimdir  hakkında  Besteci kimliği ve sahip olduğu kendine özgü çok özel ses rengi ve yorumuyla Türk müzik tarihinin gelmiş geçmiş en önemli ve kalıcı isimlerinden biri olan Gülden Karaböcek (resmi adıyla Saniye Gülden Karaböcek), 4 Kasım 1953 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi.Aslen baba tarafından Bulgaristan kökenlidir.Orijinal adı Saniye Gülden Göktürk olup, TCDD Kurumunda Muhasebe Şefi olan Hüseyin Orhan Göktürk ile ev hanımı olan Arife Göktürk çiftinin dördüncü çocuklarıdır.Sırasıyla Tezcan,Neş'ecan (Neş'e Karaböcek) ve Gülcan (Gülcan Karaböcek) adında üç, Taner adında (ağabeyi) bir erkek kardeşi vardır.Çocukluğu kısmen Ankara'da kısmen İstanbul'da geçer.Müziğe Ankara'da henüz beş yaşında iken merak sardığı bağlama dersleri ile başlar.Özellikle Türk Halk Müziğine karşı büyük bir ilgi ve sevgi duymaktadır.Ankara Radyosu THM sanatçılarından Yaşar Aydaş'tan ilk müzik eğitimini alır.Ondaki yeteneği asıl keşfeden ve onu ses sanatçığına yönlendiren ise Orhan Gencebay olacaktır.Nitekim,1967'de henüz 14 yaşında amatör bir solist adayı iken doldurduğu Yazılanlar Gelir Başa & Garip Kaldım ve Hayat Defteri & Dünyaya Geldim Neden adlarını taşıyan ilk 45'lik plaklarına bağlaması ile Orhan Gencebay eşlik eder.Bu iki 45'lik, Pathé etiketi ile 1969'da yayınlanır.Bu ilk plak denemelerinde sanatçı "folklorun arabeski" denebilecek bir tarzda söyler şarkılarını. Gülden Karaböcek  sarkilari dinle  gülden karaböcek şarkıları dinle.....


Gülden Karaböcek Şarkılarını Dinlemek  için  lütfen 5 10  saniye  beklemenizi rica  ederiz...

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...