Depo

Bülent Ersoy son sarkilari dinle

Pazartesi, Nisan 30

    Öncelikle  Divayı  Tanıyalım  ne dersiniz  bülent ersyo  ses ve  tv  sanatçısı  olup  yıllarını  bu ugurda  müzige  vermis  bir  insandır  gercekden  her şeyi ile  mükemmel  olan bülent ersoy  yıllarca  müzik seven lerine   yapdı   hizemetleri  öne alırsak  gercekden  eşi  benzeri bulunmaz bir sanatcıdır  ayrıca  bende  bülent ersoy  sevenlerinden dinleyenlerindenim  burdan divanın   başarılarının  devamını diliyoruz.. sevgiler. Bizden   sana gelsin Bülent ersoy..

Sevgili  Dinleyenlerimizi şarkıların Açılmasi için lütfen 5 10 saniye bekleyiniz....





Fatih Kisaparmak son sarkilari

     Fatih Kısaparmak Son yeni Sarkilarini dinle...

    Özellikle  Fatih kısaparmagı  tanıyalım.. Fatih Kısaparmak, sırasıyla "Grup Kilim" ve "Grup Mozaik" adlı iki ayrı konser orkestrası kurdu. Erzincan, Gölcük ve Pakistan depremzedeleri ile Zonguldak grizu faciasında hayatını kaybedenlerin yanı sıra Darülaceze, Unicef vb. kurumlar yararına "Toplumsal Dayanışma ve Yardım Konserleri" düzenledi. Türkiye'nin yanı sıra ABD, Rusya, Avustralya, Almanya, Avusturya, Fransa, Hollanda, Belçika, İsveç, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bosna-Hersek, Venezuela, Kazakistan ve Özbekistan'da çok sayıda konser verdi.

Sevgili Müzik severlerimiz Şarkıların açılması için  5 10  Saniye  beklemeniz rica olunur...


Coskun Sabah Son sarkilari Dinle

         Öncelikle  Coskun sabah ı  tanıyalım  ses  sanatcısı  olan  coskun sabah  aynı zaman da udi  bir  esturmantel  kulanmakdadır  ayrı zamanda   hem esturman çalıp hem söylemekdedir  ve  yorumlari  gercekden  çok hoş bir  özenti ile okumakdadır  ayrı zamanda  telli  müzik aleti kulanmak   oldukca  özen isteyen bir  hevesdir  bilindi gibi  udi sanaçcımız   yılların tecrübesine  sahip  olup bu zamana kadar  hala  ismini korumakdadır  ayrıda  burdan  sanatcımıza   hayatında   başarıların daimini dileriz  sevgiler sunariz .....


Sayın  müzik severlerimiz Şarkıların Açılması için 5 10 saniye   beklemeniz rica olunur....


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...