Depo

Anneler Günü Şarkilarini Dinle

Pazar, Mayıs 13

Bugün  Anneler  günü  Sevgili  Dünya  Annelerin  Ellerinde  öperiz  ve  dünya  kadınlarınında anneler  günlerini  kutlarız  ...
  • Anna JARVİ'İN kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, zamanla bir çok ülkede Anneler günü olarak kutlanmaya başlandı. Ülkemizde her yıl mayıs ayının ikinci haftası kutlanan Anneler günü dolayısıyla mesajlar yayımlanarak annelerin önemine değinildi.

  • AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin BALIK Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, Annelerin, karşılıksız sevginin ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağı olduğunu belirterek, bizi biz yapan değerlerin yaşatılmasında en büyük payın annelere ait olduğunu ifade etti.

  • AK Parti Elazığ Milletvekili Av. Şuay ALPAY, kelimelerle anlatılmayan fedakârlıkların ve karşılıksız sevginin sahibi olan annelerimizin, bizleri doğuran, son nefeslerine kadar sorumluklarımızı üstlenen, geleneklerimizin devam etmesinde büyük görevler üstlenen bireyler olduklarını belirterek anneler gününü kutladı.

Anneler  Günü  Şarkılarını Dinlemek  için Lütfen 5  10    saniye  beklemenizi rica  ederiz..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...