Depo

Gece Yolcuları 2012 Şarkıları Dinle

Cuma, Haziran 1

    2012  Gece  Yolcuları  dinle  gece  yolcuları  şarkısı dinle  Gece  Yolcuları kimdir  hakkında10.yıl geleneksel İstanbul FM Altın Ödüllerinde, Gece Yolcuları en iyi grup ödülü aldı…..
Yönetmenliğini Vizontele ve G.O.R.A. gibi gişe filmleri rekortmeni ÖMER FARUK SORAK'ın gerçekleştirdiği; hikayesinin merkezine gençlerin korkulu rüyası haline gelen ÖSS'yi yerleştiren Türkiye'nin ilk kült gençlik filmi SINAV vizyonda..... GECE YOLCULARI filmde BABEYLİ isimli yeni şarkısıyla yer aldı.

GECE YOLCULARI’NDAN YENİ KLİP… “HÜZÜN” Tayfun DİNÇER’in yönetmenliğinde gerçekleşen klip çekimi bir gün sürdü. Klipte “Hüzün” şarkısı, herkesin yaşadığı, yaşayabileceği, unutmadığı acıları, hüzünleri küçük bir senaryo eşliğinde anlatıldı. Bu anlatımda grup elemanlarının her biri bir küçük rol üstlendi. Sevdiğinden ayrılan bir adam, ihtiyar bir anne, şiddet gören bir çocuk, en sevdiği güvercini kaybeden bir kız çocuğu, sevdiği tarafından terk edilen bir adam karakterleri üzerinden işlenen hüznün 5 ayrı anlatımı, etkileyici sahneler ve yine Gece Yolcuları’nın performansı ile gerçekleşen klip tüm müzik ve TV kanallarında…

Gece Yolcuları 'ını Dinlemek için Şarkıların Açılması İçin lütfen 5 10 saniye bekleyiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...