Depo

Atiye Deniz Şarkıları Dinle

Cuma, Haziran 1

Atiye  Deniz  Şarkıları Dinle  Atiye Deniz albümleri Dinle

Atiye Deniz, ya da bilinen ismiyle Atiye (d. 22 Kasım 1988, Bremen) Türk pop şarkıcısı ve söz yazarıdır.
Biyografi
Annesi Hollandalı; babası Türk olan Atiye, 22 Kasım 1988 yılında Almanya’nın Bremen şehrinde doğdu. İlkokul öğreniminin ilk yarısını Bremen’de ikinci yarısını İzmir’de okudu. Daha sonra birer yıl A.B.D ve Hollanda’da okuyan Atiye Fransa’da da kısa bir süre eğitim aldıktan sonra Bremen’de liseyi tamamladı ve şimdi ise İstanbul'a yerleşti.
Müziğe başlangıç
Çocukluk yıllarından itibaren müzikle içiçe olan şarkıcı, 6 yaşında piyano derslerine başlamıştır. 10 yaşında ise bir Bulgar piyanisti ile müzik çalışmalarını sürdürmüştür.
Ailesinden gelen müzik kültürü ve babasının çaldığı darbuka tınıları ile beraber müzik çalışmalarını hızlandırmış ve henüz 19 yaşında ilk stüdyo albümü "Gözyaşlarım"ı 1 Mart 2007'de çıkarmıştır. Albümde hem İngilizce hem de Türkçe şarkılar söyleyen Atiye, çıkış parçası "Don't Think" ile internette kısa zaman içerisinde popüler olmayı başarmıştır. Bu şarkısıyla 2007 yılında düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı" ödülünü almayı başarmıştır.

Atiye  Deniz Şarkılarını Dinlemek  için  5  10  saniye  beklemenizi rica  ederiz....

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...