Depo

2012 Sami Yusuf ilahileri Dinle

Pazar, Mayıs 27

     Genç kızların segilisi haline gelen sami yusuf hakkında merak ettikleriniz burda meleklerim.gerçi büyük bir hayranı olarak o temiz ahlaklı yaşantısına hayran olmak elde değil.hem tavırları hem sempatikliğiyle zaten hayran bırakıyor kendine.


Sami Yusufun Hayatı Kimdir  hakkında 
Biyografi
1980 doğumlu olan Sami Yusuf, Azerî bir aileden gelmektedir. Babası da ünlü bir kompozitör ve müzisyen olan Sami Yusufun genç yaşlardan itibaren müziğe olan ilgisi de bu vesileyle başlamıştır. Müzik eğitimini ise, kazandığı bursla Londra’da Royal Academy of Music’ten almıştır. İslâmî müziğin ünlü sesleriyle de bir çok çalışması olmuş ve aynı konserlerde yer almıştır.
Yusuf İslâm, Dawud Wharnasby-Ali ve Raihan bu isimlerden bazılarıdır. Tüm Albümlerinde, gerçekten başarılı bir sentez göze çarpmaktadır. İlâhilerin sözleri Arapça İngilizce ve Türkçedir.

ilahi dinle,sami yusuf ilahileri dinle,sami yusuf  ilahileri,sami yusuf  dinle,ilahi dinle,dugusal  ilahiler,ağlatan ilahileri dinle,2012  yeni ilahileri dinle

Sami Yusuf  İlahilerinin Açılması  5  10  saniye  ala bilr  5  10  saniye  beklemenizi  rica  ederiz..  ayrıca  sayfa açılmıyorsa  f5  yaparak  yenileyerek  tekrar  denemedinizi rica  ederiz....

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...